Kontakt

Biuro projektu

Dział Dydaktyki i Spraw Studenckich

ul. Kordeckiego 20

85-225 Bydgoszcz

tel. 52 373-27-06

kierunki.zamawiane@utp.edu.pl

Zmień kolorystykę serwisu
wersja16
Logowanie



Licznik odwiedzin
Dzisiaj29
W tym tygodniu52
W tym miesiącu252
Ogółem88744

 

Uprzejmie prosimy o zapoznanie się z wzorem formatki do opracowania artykułu w ramach konferencji CAx.

 

Zespół Projektowy

Załączniki:
Pobierz (cax_2014_Wzor.doc)cax_2014_Wzor.doc[ ]33 Kb
 

 

Uprzejmie informujemy, iż certyfikaty uczestnictwa w szkoleniu "Podstawy techniki PCR z elementami genotypowania" należy odbierać u mgr inż. Agaty Milczewskiej - Koordynator ds. promocji, monitoringu i staży - Dział Współpracy z Gospodarką, ul. Kaliskiego 7, Budynek RCI, pokój B1.

Zespół Projektowy.

 

 

Uprzejmie informujemy, iż stypendia motywacyjne za miesiąc marzec 2014r. zostaną wypłacone w dniu 24.03.2014r. (poniedziałek).

 

Zespół Projektowy

 

 

Przypominamy że do 28.03.2014r. prowadzony jest nabór wniosków na staż przeznaczony dla studentów "kierunków zamawianych"


Dokumenty aplikacyjne należy składać w Punkcie Staży Studenckich

w godzinach 7:00 - 15:00

ul. Kaliskiego 7 85-789 Bydgoszcz

(Punkt Rekrutacyjny - Auditorium Novum)

tel.52- 340-88-25

e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.


(Regulamin oraz formularz rekrutacyjny wraz z oświadczeniami dostępne są w zakładce staże/regulamin)

 

Koordynator ds promocji, monitoringu i staży

 

 

Spotkanie informacyjne z pełnomocnikiem ds staży studenckich WRiB dr inż Piotrem Prusem, dla studentów kierunku biotechnologia odbędzie się w najbliższy czwartek tj. 20 marca o godzinie 19.30 w sali B1 (ul. Bernardyńska 6/8).

 

Koordynator ds staży

 
Więcej artykułów…

 

 

 

 

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

 

TA STRONA UŻYWA COOKIE. Ta strona używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies. Więcej informacji na stronie Polityce prywatności. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.